Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/uno404/public_html/yrityksille.php on line 28
Bittiliiteri - Yrityksille
Etusivu | Yritysinfo | Yhteystiedot | Yhteyslomake

Tarkista yhteystiedot täältä!
Yrityksille
Näyttö
Suunnitteletteko tietokonejärjestelmänne uudistamista? Kaipaatteko nykyaikaista tietoliikenneverkkoa? Haluaisitteko hyödyntää mukana kulkevaa langatonta laajakaistaa? Tai piristäisittekö odotustiloja tai henkilökuntanne taukotiloja viihde-elektroniikalla? Onko varmuuskopiointi kunnossa tai haluaisitteko ulkoistaa sen?

Ratkaisut joka tilanteeseen

Tarjoamme yrityksille joustavia ja kustannustehokkaita tietotekniikan ja viihde-elektroniikan ratkaisuja. Jokaisella yrityksillä on omanlaisensa tarpeet tekniikan suhteen - siksi ne tulee suunnitella tapauskohtaisesti, jotta kaikki tarpeet saadaan täytettyä.

Toteutamme järjestelmänne halutessanne kokonaan tarvekartoituksesta lähtien - räätälöimme ratkaisut tarpeidenne pohjalta. Laitteisto- ja tarvikehankintojen lisäksi saatte kauttamme myös kaikki laite- ja ohjelmistoasennukset ja -päivitykset, sekä käyttöopastuksen. Tarjoamme myös jatkuvan järjestelmänne ja tietoturvan ylläpidon, tietojen varmuuskopioinnin, huollon ja käyttötuen.

Juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin

Tarjoamme teille suunniteltuja kokonaispalveluita, joihin kuuluu tietoverkkojen lisäksi työasemat, oheislaitteet, ohjelmistot, käyttöjärjestelmät, viihde-elektroniikka ja kaikenlaiset muut oheistarvikkeet. Autamme teitä hyödyntämään uudenaikasia tekniikan ratkaisuja, kuten IP-puhelimia.

Kattava ja jatkuvasti laajentuva tuotevalikoimamme sisältää laadukkaiden ja tunnettujen merkkituotteiden lisäksi myös muita, edullisempia tuotteita. Hyödyntämällä näitä yhdessä, saadaan järjestelmänne kustannustehokkaaksi - laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä tai vieraile liikkeessäämme. Kartoitetaan yrityksenne tarpeet ja toteutetaan suunnitelmanne loppuun saakka. Olemme Teitä varten - aina valmiina palvelemaan.

info(a)bittiliiteri.net Viikko 31 © Bittiliiteri '12